Καλώς ήρθατε

Μια χαρά το λες το ποίημα σύντροφε...

Φώτης Κουβέλης: «Η επιστροφή στη δραχμή θα οδηγήσει τη χώρα σε απομόνωση, το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει, η νέα δραχμή δεν θα γίνεται αποδεκτή σε πολλές διεθνείς αγορές, θα υπάρξει ανικανότητα καταβολής μισθών, συντάξεων, κοινωνικών δαπανών. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε μεταβολές στην ΕΕ προς την κατεύθυνση μιας Ευρώπης πολλών ταχυτήτων, με αναπτυσσόμενες φυγόκεντρες τάσεις».

Απόξω και ανακατωτά σου μάθανε το ποίημα εξαπτερυγιούχε σύντροφε Κουβέλη, τύφλα να έχει ο σύντροφος Σόρος που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για το δίκαια της εργατικής τάξης, ενάντια στο διεθνές κεφάλαιο και την πλουτοκρατία. Ποιος τη χάρη σου πασοκοπατερίτσα, ο σύντροφος Αλαφούζος μετά το έπος του 1821 σε ανακήρυξε δημοφιλέστερο πολιτικό αρχηγό κι έδωσε και στο κόμμα σου (τρομάρα σου) 9%!!!

Άντε συντροφοπασοκοξεσκονίστρα λίγο ακόμα και το καβάλησες το ΚΚΕ!!! Για ένα μόνο αναρωτιέμαι συντροφονεροκουβαλητή, ποιο θα είναι άραγε το τέρμα του νεοφιλελευθερού αου κατήφορου…Και που 'σαι σύντροφε, με την δραχμή πορευτήκαμε 5.000 χρόνια, με το ευρώ είναι που μέσα σε μια δεκαετία πήγαμε κατά διαόλου…
γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

sapiens είπε...

Συγχωρήστε μου την ανεπάρκεια, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς είπε ο κ. Κουβέλης. Και θα ήθελα να με διαφωτίσει, αν αυτό είναι δυνατόν. 1)Συναινεί σ' έναν υπουργό κατά παραγγελίαν Μέρκελ, ο οποίος φυσικά θα προέρχεται από τα τρία συνεργαζόμενα υπερδεξιά κόμματα;
2)Με ποια ακριβώς κόμματα υπαινίσσεται ότι θα συνεργάζονταν "βάσει προγραμματικών συγκλίσεων"; Ποια σύγκλιση μπορεί να υπάρχει μεταξύ ενός αριστερού κόμματος, όπως αυτό που προεδρεύει ο κ. Κουβέλης και ενός συνασπισμού νεοφιλελεύθερων κομμάτων όπως αυτός που κυβερνάει τη χώρα μας; Εκτός φυσικά κι αν έχουμε να κάνουμε με ακόμη ένα δήθεν αριστερό κόμμα που αποκλειστική στόχευση έχει την εξουσία και τις προσόδους της.

apneagr είπε...

Μακάρι να ξερε και αυτός

Related Posts with Thumbnails