Καλώς ήρθατε

Το βαθύ παρακράτος επιστρατεύει τη “Τρομοκρατία” ενάντια στους “εθνικούς σωτήρες”!

Το βαθύ παρακράτος της Μεταπολίτευσης για μια ακόμη φορά ετοιμάζεται να αιματοκυλίσει τη πολιτική ζωή της χώρας ώστε να αντισταθεί στα σενάρια κυβερνήσεων εθνικής σωτηρίας!

Τις τελευταίες ώρες οργιάζουν οι πληροφορίες στα δημοσιογραφικά γραφεία που θέλουν την επανεμφάνιση της Τρομοκρατίας με στόχο παράγοντες του τόπου που φλερτάρουν με το ενδεχόμενο θεόπνευστης κυβέρνησης!

Μ αυτό ακριβώς τον τρόπο το σεσημασμένο παρακρατικό κομμάτι του συστήματος ετοιμάζεται να... απαντήσει στους νεόκοπους εθνικούς σωτήρες-ανάμεσά τους γνωστά λαμόγια ιδιοκτήτες των ΜΜ"Ε".

Αντί η προδοτική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να προσφύγει, ως όφειλε, στις κάλπες δίνοντας την δυνατότητα στους πολίτες να εκφραστούν παραμένει γαντζωμένη με νύχια και με δόντια στην εξουσία.

Από την άλλη σεσημασμένοι Μηντιάρχες οι οποίοι λειτουργούν υπογείως ως πληροφοριοδότες της Τρόικας, παρασκευάζουν εθνικούς σωτήρες στα προσωπικά τους εργαστήρια.

Αποτέλεσμα η δημιουργία ενός κλίματος το οποίο λειτουργεί ως ιδανικός προπομπός μιας νέας εθνικής τραγωδίας.

Κι όλα αυτά επειδή η κυβέρνηση των ανικάνων δοσιλόγων οι οποίοι αδυνατούν να προχωρήσουν στη παραμικρή μεταρρύθμιση η αποκρατικοποίηση, για να μην ματώσουν τα δικά τους διορισμένα καλόπαιδα στο χυδαίο Δημόσιο, επιλέγει να ληστεύει τους πολίτες με το καλάσνικωφ των χαρατσιών, τη στιγμή που ο φερόμενος ως πρωθυπουργός έχει εκχωρήσει την εξουσία του στον αντιπρόεδρο Βενιζέλο.
Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.
Μείνετε συντονισμένοι…
γράφει η Ιόλη Πιερίδη

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails