Καλώς ήρθατε

Μπέρδεψαν τα εκατομμύρια στο Υπουργείο Εξωτερικών για τις ΜΚΟ

Από τα πολλά εκατομμύρια στις Μ.Κ.Ο. στο υπουργείο Εξωτερικών λένε ότι τα έπαιξαν οι Υπολογιστές και χάσανε 1,8 εκατ. ευρώ από τις χρηματοδοτήσεις δύο ΜΚΟ.
Άκου δικαιολογία που βρήκαν. Και φανταστείτε ότι είναι οι μόνες Μ.Κ.Ο που δημόσια διαμαρτυρήθηκαν.

Λέτε να υπάρχουν ελαφροχέρηδες και να έλεγαν ότι πήγαιναν τα χρήματα στις Μ.Κ.Ο. και να πήγαιναν στις τσέπες τους.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας όσον αφορά την ΜΚΟ «ΚΕΣΣΑ ΔΗΜΗΤΡΑ» δήλωσε ότι...έλαβε 2,3 εκατ. ευρώ ενώ ο επικεφαλής ότι επιχορηγήθηκε με 1 εκατ. ευρώ. Επίσης, από τα ταμεία του υπουργείου βγήκαν 532.500 ευρώ, αλλά η Οικολογική Κίνηση Δράμας χάριν της οποίας φέρεται να εκταμιεύτηκαν τα χρήματα, δήλωσε ότι έλαβε μόνο τις 84.000 ευρώ.

Το μπέρδεμα είναι μεγάλο αλλά τα λεφτά "έκαναν φτερά". Το ΥΠΕΞ εξέδωσε ανακοίνωση επί του θέματος, σύμφωνα με την οποία τα στοιχεία που κατατέθηκαν στη Βουλή, σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις μη κυβερνητικών οργανώσεων είναι ανακριβή, λόγω...σφαλμάτων του ηλεκτρονικού συστήματος καταγραφής.

Ε ρε γλέντια.
Εισαγγελέας υπάρχει;;;;
από το καφενείο

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Όσο πιο πολύ ψάχνω το θέμα των περιβαλλοντικών ΜΚΟ, τόσο πιο πολύ «…θαυμάζω» την απίστευτη οργάνωση του σχεδίου για την ¨πράσινη¨ ανάπτυξη!!
Δείτε, επίσης το πανηγύρι που εκτυλίσσεται στο ΚΑΠΕ ¨.. ελαφρύ γεύμα δύο ατόμων 202,05 ευρώ..¨ … συνέχεια στο: http://envthink.blogspot.com/2011/03/blog-post_04.html
@ katalytikos

Related Posts with Thumbnails