Καλώς ήρθατε

Οι αθλιότητες του “δημοκρατικού Έθνους” του κ. Μπόμπολα

Το "δημοκρατικό" ΕΘΝΟΣ του εθνικού μας εργολάβου κ. Μπόμπολα χαρακτηρίζει "αθλιότητες" την ειρηνική συγκέντρωση-διαδήλωση των πολιτών χτες το απόγευμα έξω από το σπίτι του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Ο ευφάνταστος αρθρογράφος μέτρησε τους διαδηλωτές και τους βρήκε περίπου 350!!! Δεν διστάζει δε να γράψει ότι: "στη συγκέντρωση κυριάρχησαν τα ακροδεξιά συνθήματα απαξίωσης των πολιτικών, όπως αλήτες - προδότες - πολιτικοί". Το "Κλέφτες-ληστές-φέρτε πίσω τα κλεμμένα" του διέφυγε.

Τόσο πολύ ενοχλήθηκε η "σοσιαλιστική" εφημερίδα από το... κίνημα διαμαρτυρίας έξω από την πόρτα των πολιτικών που ευθύνονται για σκάνδαλα δισεκατομμυρίων ευρώ που ο ίδιος κύριος με εντολή προφανώς της εργοδοσίας γράφει: "Δεν είναι τυχαίο ότι ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα ιστοσελίδες δεξιών μπλόγκερ πρόβαλλαν την ανάλογη συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Α. Τσοχατζόπουλου, ενώ προανήγγειλαν τη συγκέντρωση της Αναγνωστοπούλου!"

Βάζουμε δηλαδή την ταμπέλα του "δεξιού" ή του "ακροδεξιού" σε ότι δεν μας συμφέρει ή θίγει τα συμφέροντα του αφεντικού και ξοφλάμε.

Και ποιος τα λέει αυτά το "ΕΘΝΟΣ" που έγραφε με ξύλινα γράμματα τον Ιούνιο του '89 "ΠΕΦΤΕΙ Ο ΦΑΥΛΟΣ" και αναφέρονταν στον Αντρέα Παπανδρέου.

Είναι μικρή η Ελλάδα και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας!
Για του λόγου το αληθές εδώ ολόκληρο το άθλιο δημοσίευμα της εφημερίδας του κυρίου Μπόμπολα!
από το Ζείδωρον

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

George είπε...

Μηπως φοβάται οτι έρχεται η σειρα του;

Οι εξωπορτistas, το κίνημα του "Πορτα-Πορτα στη δικη τους Πορτα" μεγαλώνει και θεριεύει.

Related Posts with Thumbnails