Καλώς ήρθατε

Οι παλαμοκρουστές της εξουσίας... βάζουν τέλος στις απεργίες!

Η ΓΣΕΕ δε θα συμμετάσχει στην απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για τις 7 Οκτωβρίου, ούτε σχεδιάζει κάποια άλλη γενική απεργία, δήλωσε ο Πρόεδρός της, Γιάννης Παναγόπουλος στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters...

Ο σχολιασμός...
Ο κ. πρόεδρος με αυτή την δήλωση σίγουρα θέλει να καθησυχάσει τους Τροικανούς και τους εγχώριους κυβερνητικούς αντιπρόσωπους τους!!!

Το μήνυμα του εμμέσως πλην σαφώς είναι εντάξει έχετε δίκιο για όλα τα μέτρα που μας βάλατε... και αν χρειαστεί να μας βάλετε και άλλα!!!

Ωραίο εκπρόσωπο και προστάτη των εργαζομένων ανέδειξαν στη θέση του προέδρου οι εργατοπατέρες!!! Μάλιστα θέλοντας να επιβεβαιώσει την αφοσίωση στα κομματικά του αφεντικά τους τονίζει ότι δεν υπάρχουν προφανείς εναλλακτικές λύσεις!!!

Πρόεδρε οφείλω να σας πω ότι... είστε λίγο άτυχος γιατί ο κόσμος εδώ και καιρό έχει αντιληφθεί το ρόλο που παίξατε όλοι σας αυτά τα χρόνια. Καταλαβαίνει ότι στην ουσία πουλήσατε το συνδικαλιστικό κίνημα το οποίο προσαρμόζατε ανάλογα με τις περιστάσεις στο κομματικό συμφέρον και όχι στην υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων.

Πολλοί από εσάς κάνατε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι για ιδίων όφελος και όταν αναλάβατε κυβερνητικά αξιώματα γίνατε “Βασιλικότεροι του Βασιλέως.”

Φυσικά δεν μας κάνει καμία εντύπωση που τώρα τελευταία ακούγεται ότι στις επόμενες εκλογές (προφανώς λόγω καλής διαγωγής και υπακοής προς το κόμμα) θα είστε υποψήφιος βουλευτής. Να το κάνετε γιατί σίγουρα όλοι μας έχουμε την επιθυμία (λόγω των πεπραγμένων σας) …. να σας μαυρίσουμε!!!

από το καφενείο

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Μανώλης είπε...

Πέφτουν οι μάσκες: απεργίες “τέλος” λέει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ

Δεν σκοπεύουμε να απεργήσουμε σύντομα, διαμηνύει προς… ξένους επενδυτές, μέσω Ρόιτερς, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος, θεωρώντας το Μνημόνιο τετελεσμένο γεγονός(!).

Ρεαλισμός ή λευκή σημαία, την ώρα που σε όλη την Ευρώπη η εργασιακή δυσαρέσκεια εξαπλώνεται και στις 29 Σεπτεμβρίου ετοιμάζονται πανευρωπαϊκές κινητοποιήσεις;

Related Posts with Thumbnails