Καλώς ήρθατε

Αποσύρει τη στήριξή του σε Ψωμιάδη ο κωλοτούμπας (Καρατζαφέρης)

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, αποσύρει τη στήριξή του στον Ψωμιάδη και κατεβάζει δικό του υποψήφιο στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Αιτία της ρήξης Καρατζαφέρη-Ψωμιάδη είναι το γεγονός ότι ο Ψωμιάδης, «δεν έχει τις αντιστάσεις» που θα ήθελε ο Καρατζαφέρης απέναντι στον Σαμαρά. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ έστειλε ήδη επιστολή στον κ. Ψωμιάδη, ενώ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το θέμα την Παρασκευή.

Είναι προφανές ότι με την κίνησή του αυτή, ο Καρατζαφέρης:

1) Βρήκε την ευκαιρία με το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τον αδελφό του Ψωμιάδη, για να εκδηλώσει για μια ακόμα φορά την αλληλεγγύη του στην κυβέρνηση του Μνημονίου και τα άλλα εξαπτέρυγα. Η νίκη του ψηφοδελτίου Ψωμιάδη θα είναι νίκη της ΝΔ και του αγώνα της εναντίον του Μνημονίου.

2) Επιβεβαιώνει το μεγάλο μίσος που τρέφει κατά του Σαμαρά.

3) Υποχωρεί και στις πιέσεις που... δέχεται από το εσωτερικό του ΛΑ.Ο.Σ, όπου η θέση του είναι πλέον η χειρότερη από ιδρύσεώς του λόγω της στήριξής του στο Μνημόνιο και το συνεχές λιβάνισμα της κυβέρνησης Παπανδρέου. Αντικείμενο των πιέσεων αυτών στην Θεσσαλονίκη είναι να βάλει υποψήφιο ή τον κ. Βελόπουλο, ή τον κ. Κολοκοτρώνη.

Το έγκυρο taxalia γράφει:

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, της τελευταίας στιγμής, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αποσύρει τη στήριξή του στον Ψωμιάδη και κατεβάζει δικό του υποψήφιο στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος κατά 99% θα είναι ο Κώστας Κιλτίδης και κατά 1% ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος θα είναι κατά 99% υποψήφιος στο Δήμο Θεσσαλονίκης κι όχι στην περιφέρεια.

Αιτία της ρήξης Καρατζαφέρη-Ψωμιάδη είναι το γεγονός ότι ο Ψωμιάδης, "δεν έχει τις αντιστάσεις" που θα ήθελε ο Καρατζαφέρης (αντιστάσεις που διαθέτει ο κωλοτούμπας). gelakguling Την έφερε πολύ χοντρά ο Γιώργαρος στον Πανίκα, που θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει.

Ε, έτσι είναι Πανίκα. Άμα χαριεντίζεσαι με τύπους σαν τον Καρατζαφέρη, τέτοιες σφαλιάρες θα τρως! Ο άνθρωπος είναι καλύτερος κι απ΄τον Χατζηπαναγή στις ντρίμπλες.
Εισπράκτωρ!!! Σακούλα!!!

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ. Α-Λ-Λ-Ο-Ι τα ΚΛΕΨΑΝΕ ΟΛΑ!!
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ (Αντιπρόεδρος της Ν.Δ.έτσι;) : «Για το μνημόνιο φταίνε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ» Τώρα ΤΙ να πούμε εμείς;

Το Κοινοβούλιο κατάντησε ένα απέραντο δικαστήριο
Ο πρώην υπουργός Υγείας, Δ. Αβραμόπουλος, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΝΤ1 σχετικά με την απαγόρευση του καπνίσματος είπε ότι το μεγαλύτερο μέρος των μέτρων είχε εφαρμοσθεί και επί της θητείας του ως υπουργός Υγείας.
Είπε ότι όποια κυβέρνηση κι αν ήταν θα προσέφευγε στο μνημόνιο, ωστόσο τόνισε την ευθύνη όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια, περιλαμβανομένης και της θητείας της ΝΔ, «όπου δεν περιορίστηκε όσο έπρεπε το κράτος».
«Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος. Σαφώς είναι θετικό ότι περιόρισε κάπως τις δημόσιες δαπάνες, και ότι επιχειρεί να μειώσει και τα ελλείμματα του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Το λέμε και εμείς. Δεν είναι όμως καθόλου θετικό το γεγονός ότι αυξάνει τη φορολογία δημιουργώντας στην οικονομία συνθήκες αποπνικτικές, ασφυξίας. Αυτό που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα δεν έχει καμία λογική. Υποτίθεται ότι θέλουμε ξένες επενδύσεις, το πάω σε πρακτικά, αυτή τη στιγμή, παραδείγματα. Αλλά έχουμε έναν από τους υψηλότερους συντελεστές φορολογίας για τα επιχειρηματικά κέρδη στην Ευρώπη» συνέχισε.
«Για να ανασάνει η οικονομία χρειάζεται καλή ψυχολογία και οξυγόνο. Και το οξυγόνο αυτό ακριβώς είναι που της έχει στερήσει το κράτος. Στην πραγματικότητα, αυτό που χρειαζόμαστε, είναι η οικονομία να λειτουργήσει με τους δικούς της κανόνες κάτω από την καθοδήγηση, βέβαια, της πολιτείας. Είναι κεφάλαια και κίνητρα. Και αυτά είναι η βάση της ανάπτυξης. Θα την ξεπεράσουμε την κρίση. Μην έχετε καμία αμφιβολία. Ας την ξεπεράσουμε με τις λιγότερο δυνατόν επιπτώσεις για την οικονομία, και κυρίως για την κοινωνία. Και άλλες χώρες το έχουν δει το έργο».

post from: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/09/blog-post_7229.html#ixzz0ySeGPXAd
Under Creative Commons License: Attribution

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ... ΚΟΜΜΑ !! ΚΙ ΑΣ ΚΑΟΥΝΕ ΟΛΑ !!
Ο σύμβουλος οικονομικών θεμάτων του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, Θόδωρος Βάρδας, μίλησε στις 31/08 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84», στους Άρη Τόλιο και Νόνη Καραγιάννη.

Μεταξύ άλλων, είπε:
* Για το μνημόνιο:

«Το "όχι" στο μνημόνιο -που ήταν "όχι" στα μέτρα του μνημονίου (σ. σ. από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας)-, έχει δικαιωθεί στην πράξη. Τα μέτρα του μνημονίου θα οδηγήσουν σε ένα νέο μνημόνιο -που οδήγησαν ήδη-, επαχθέστερο, και σε ένα χρέος 150% στο ΑΕΠ, ενώ το μνημόνιο ξεκίνησε με 110% του ΑΕΠ...
Δεν μπορούσαμε να βασιστούμε στις αγορές. Η χώρα θα πτώχευε, εάν δεν έπαιρνε τα χρήματα του μνημονίου. Αυτό ήταν δουλειά της κυβέρνησης να το κάνει και το έκανε, και καλώς το έκανε. Οφείλαμε να δείξουμε την αντίθεσή μας στα μέτρα του μνημονίου. Εάν ετίθετο θέμα να ψηφιστεί το μνημόνιο με 181 ψήφους, τότε και η Νέα Δημοκρατία θα αναγκαζόταν να το ψηφίσει, διότι η χώρα, σε μια εβδομάδα, θα πτώχευε...
Είναι βέβαιο ότι εάν έπρεπε να ψηφίσουν 181, η Νέα Δημοκρατία θα "έβαζε πλάτη" και θα ψήφιζε το μνημόνιο, και θα έπαιρνε και το πολιτικό κόστος. Είπαμε, όμως, ότι τα μέτρα δεν θα πετύχουν και όντως τα μέτρα δεν πετυχαίνουν...».
«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΟΛΙΟ: Δλδ. Οι της Νέας Δημοκρατίας, Ψήφισαν Υπέρ της χρεοκοπίας!! γιατί φοβήθηκαν το πολιτικο κόστος...έβαλαν το κόμμα πάνω από την πατρίδα και έχουν το θράσος και το λένε οι ανθέλληνες.
Έκαναν ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο απο αυτό που κάνει ο Γ.Καρατζαφέρης. ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ η ΕΛΛΑΔΑ, ανεξάρτητα πολιτικού κόστους

post from: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/09/blog-post_5239.html#ixzz0ySeOSgEz
Under Creative Commons License: Attribution

apneagr είπε...

Αγαπητέ κ. Σιδέρη και βέβαια δεν φταίει για όλα ΜΟΝΟ το ΛΑ.Ο.Σ...

Αλλά φταίει και το ΛΑ.Ο.Σ για τις κολωτουμπες του...

Μήπως δεν ψήφισε το μνημόνιο; Τα βιντεακια στο youtube δεν λένε ψέμματα για το τι έλεγε ο αρχηγό σας πριν... και τελικά τι έκανε. Προσπαθεί να ξεπεράσει τον ΓΑΠ στις κολωτούμπες, τι να κάνουμε τώρα...

http://www.youtube.com/watch?v=JiksNodKkOo

Related Posts with Thumbnails