Καλώς ήρθατε

Ας μην του κάνουμε τη χάρη...

Ξεκίνησε σήμερα στην Άμφισσα η δίκη του Επαμεινώνδα Κορκονέα και του Βασίλη Σαραλιώτη οι οποίοι κατηγορούνται για την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Αλέξης Κούγιας επέλεξε ήδη από την πρώτη ημέρα να δυναμιτίσει το κλίμα ψάχνοντας να βρει τα "ποιοτικά χαρακτηριστικά" του 15χρονου μαθητή που ενδεχομένως και να δικαιολογούν την πράξη του αστυνομικού!

Είναι προφανής ο σκοπός του Κούγια. Θέλει για ακόμα μια φορά να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, θέλει να κερδίσει μερικά ακόμα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου.

Είμαι σίγουρος ότι αδιαφορεί για το αν η υπεράσπιση που θα ακολουθήσει θα βοηθήσει ή όχι τον πελάτη του.

Ας μην του... κάνουμε λοιπόν το χατίρι. Αφήστε τον να λέει ό,τι θέλει. Μην εκνευρίζεστε και μην θυμώνετε. Αυτή θα είναι η πραγματική του τιμωρία...
από την Παραπολιτική

3 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Την είπαμε τη γνώμη μας, με ξεχωριστό προς ανάρτηση κέιμενο, μόνο που αυτό δεν αναρτήθηκε ποτέ. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχουν αρεστές και μη αρεστές απόψεις, τρέμω όμως στην ιδέα ότι και τα blogs ίσως άρχισαν να εφαρμόζουν τακτικές φίμωσης και λογοκρισίας.....

ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ

apneagr είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ανώνυμε από πάνω προφανώς μπέρδεψες τα blog μια και στο δικό μας blog όλα τα σχόλια δημοσιεύονται, όσο και να μην μας αρέσουν, με την μόνη προϋπόθεση να μην είναι υβριστικά,χυδαία ή άσχετα με την ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι αληθινά να πρόκειται για παρεξήγηση....... Το ξαναστέλνω!

ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ

Related Posts with Thumbnails