Καλώς ήρθατε

κ. Παπανδρέου προεκλογικά μιλάγατε για διαφάνεια και ηθική... τώρα!!!

Αν η καταγγελία που δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδό της η Realnews περί αργομισθίας,από την κρατική ΕΡΤ, δυο βΟλευτών του ΠΑΣΟΚ αληθεύει τότε σήμερα κιόλας κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή.

Η εφημερίδα γράφει φαρδιά πλατιά πως η κυρία Άρια Αγάτσα και ο κύριος Παντελής Ασπραδάκης πέρα από τη βουλευτική αποζημίωση εισπράττουν κανονικά και το μισθό τους από την ΕΡΤ.

Σίγουρα το θέμα δεν είναι οικονομικό, αν και θα μπορούσε να ήταν γιατί ποιος ξέρει πόσοι ακόμα ενθυλακώνουν δυο και τρεις μισθούς από τον κρατικό κορβανά, είναι όμως ηθικό και τεράστια πρόκληση την ίδια ώρα που εκατοντάδες δημοσιογράφοι είναι άνεργοι ή φυτοζωούν.

Ειλικρινά δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε το δημοσίευμα κι είμαστε περίεργοι ν' ακούσουμε την εξήγηση κάθε αρμόδιου σχετικά με την αργομισθία των δυο βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος!

Αναμένουμε... δηλώσεις τόσο του κυβερνητικού εκπροσώπου, όσο και του λαλίστατου υπουργού εργασίας αλλά και των ιδίων που χωρίς ντροπή εισπράττουν αργομισθίες και αυτών που τους τα δίνουν εκ μέρους της ΕΡΤ.
από ΖΕΙΔΩΡΟΝ

Up: Λάβαμε από τον κ. Παντελή Ασπραδάκη την ακόλουθη απάντηση στα σχόλια την οποία και δημοσιεύουμε... Κατόπιν σημερινού δημοσιεύματος της Real News που αφορά το άτομό μου θα ήθελα να ενημερώσω ότι έχω υποβάλλει αίτηση παγώματος μισθού όσο διαρκεί η βουλευτική μου ιδιότητα στο Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. και την έχω κοινοποιήσει στο αρμόδιο Υπουργείο Πολιτισμού κατά ημερομηνία πριν την κυκλοφορία της εν λόγω εφημερίδας για λόγους δεοντολογίας.
Ενημερώνω επίσης ότι η υποβολή της παραίτησής μου από Διευθυντή Λειτουργίας της ΕΡΤ έγινε αμέσως μετά την ορκωμοσία μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.


Σχολιο apneagr: κ. Ασπραδάκη λέτε έχω υποβάλλει αίτηση παγώματος μισθού όσο διαρκεί η βουλευτική μου ιδιότητα στο Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. δηλαδή αν την επόμενη τετραετία - λέμε εμείς τώρα - δεν επανεκλεγείται θα επανέλθετε κανονικά; Σαν δίπορτο μου ακούγετε αυτό... Παραίτηση κ. Ασπραδάκη έπρεπε να καταθέσετε παραίτηση, και μάλιστα πριν καταθέσετε την υποψηφιότητα σας για να εκλεγείτε.

4 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ είπε...

Κατόπιν σημερινού δημοσιεύματος της Real News που αφορά το άτομό μου θα ήθελα να ενημερώσω ότι έχω υποβάλλει αίτηση παγώματος μισθού όσο διαρκεί η βουλευτική μου ιδιότητα στο Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. και την έχω κοινοποιήσει στο αρμόδιο Υπουργείο Πολιτισμού κατά ημερομηνία πριν την κυκλοφορία της εν λόγω εφημερίδας για λόγους δεοντολογίας.
Ενημερώνω επίσης ότι η υποβολή της παραίτησής μου από Διευθυντή Λειτουργίας της ΕΡΤ έγινε αμέσως μετά την ορκωμοσία μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό...
Λόγια μεγάλων της Ελληνικής πολιτικής σκηνής......

ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ

zeidoron dtsoukas είπε...

Κύριε Ασπραδάκη δυο τινά συμβαίνουν:ή εμείς είμαστε χαμηλής νοημοσύνης ή εσείς είστε της σχολής Βουλγαράκη!
Ναι αυτής που έλεγε ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.
Εμ δεν είναι έτσι κύριε βουλευτά!
Η υποβολή παραίτησης από την ΕΡΤ έπρεπε να είχε γίνει πριν ακόμα προκηρυχθούν οι εκλογές κι όχι μετά την ορκωμοσία σας (αλλά το θέλατε δίπορτο σε περίπτωση μη εκλογής σας!).
Οσο για την αίτηση παγώματος του μισθού σας μήπως θα μπορούσατε να μας δώσετε την ημερομηνία υποβολής της και να μας εξηγήσετε τι ακριβώς σημαίνει πάγωμα μισθού;
Ετσι όπως τα λέτε εμείς καταλαβαίνουμε πως μετά τη βουλευτική σας θητεία επανέρχεστε στην ΕΡΤ,οπότε για ποια παραίτηση μιλάτε;
Μπορείτε να μας τα κάνετε λίγο πιο λιανά για να καταλαβαινόμαστε;
Δεν σας ρωτάμε αν έχετε εισπράξει χρήματα διότι για μας το θέμα είναι καθαρά ηθικό,ούτε και σεις όμως απαντάτε στην βαριά κατηγορία της εφημερίδας ότι εισπράττετε διπλό μισθό!

Ανώνυμος είπε...

XANTAKΩNETAI H ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΙΧ; ΟΥΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΗΚΟΩΝ ΠΟΥ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΝΟΥΜΕ; ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΙΑ;

ΚΑΙ ΕΛΕΩ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ; Ε, ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ, ΕΔΩ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Related Posts with Thumbnails