Καλώς ήρθατε

Η ανομολόγητη αλήθεια... δηλαδή ότι σκέπτονται όλοι οι Έλληνες

Δήλωσε ο Πρωθυπουργός: «Τέλος στα λεφτά για συντεχνιακές διευθετήσεις, για πρόσκαιρες λύσεις που δεν αντέχουν παρά λίγους μήνες και μετά ξανά μπλόκα, ξανά συναλλαγή με την εξουσία.. τα μπλόκα, όχι μόνον δεν λύνουν, αλλά δημιουργούν καινούργια προβλήματα. Κάνουν τεράστια ζημιά και στην εικόνα της πατρίδας, καθώς το μεγαλύτερο έλλειμμα, είναι εκείνο της αξιοπιστίας. Δεν αντέχει άλλο η Ελλάδα να διασύρεται και να λοιδορείται. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο να βλάψουμε άλλο τους εαυτούς μας. Πρώτοι από την κατάσταση αυτή, επωφελούνται εκείνοι που θέλουν να κερδοσκοπήσουν σε βάρος μας. …..Δεν επικαλούμαι τον πατριωτισμό για να κρύψω τα προβλήματα, αλλά είναι μια αλήθεια ότι η αξιοπιστία της χώρας μας κρίνεται καθημερινά. Ότι λέγεται αποδελτιώνεται και πηγαίνει στα γραφεία του κάθε οικονομικού παράγοντα διεθνώς. Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου - είναι στο στόχαστρο η Ελλάδα...» (Καθημερινή)
....
Σχόλιο: Ανεξάρτητα αν το είπε ο διάβολος ή ένας πανύβλαξ ή ένας μαθητευόμενος μάγος που τις περισσότερες φόρες λέει αρλούμπες.. (όρα ιθαγένεια –πράσινη ανάπτυξη και άλλα σχετικά φληναφήματα..) Εν τω προκειμένω, σας ερωτώ : Αυτή η περιγραφή, δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην αλήθεια;

Γιατί οι πολιτικοί μας δεν βρίσκουν την γενναιότητα να παραδεχθούν το σωστό όταν το λένε οι άλλοι..

Το ίδιο συνέβη και με την προχθεσινή δήλωση Μητσοτάκη στο Προεδρικό μέγαρο προς την τιμή του διπλωματών την οποίαν και οι πολιτικοί και τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως έκαναν αλοιφή..(δες στο τέλος του κειμένου)

Η πάναγνος Οσία του Περισσού: «Καλύτερα να είναι κλειστοί οι δρόμοι, παρά κλειστά τα σπίτια» αντέτεινε η Αλέκα Παπαρήγα «…γιατί κι εσείς, επιτρέπετε στα παπαγαλάκια σας να συκοφαντούν τους αγώνες της αγροτιάς. Μετά βίας μπορώ να συγκρατήσω την οργή μου: Μιλήσατε για "συναλλαγή". Αν έχετε στο μυαλό σας κάποιους αγροτοπατέρες, καλώς τα λέτε, αλλά μην τα συνδέετε με αγώνες» ανέφερε η γ.γ. του ΚΚΕ, ζητώντας να μην αντιμετωπιστούν οι αγροτικές κινητοποιήσεις ως παράνομες, κατά τις υποδείξεις του Θ. Πάγκαλου. (Καθημερινή)

Σχόλιο: Το έχουν καταλάβει και οι πέτρες και οι αποθαμένοι. Το ΚΚΕ ποσώς νοιάζεται για εκείνο ή το άλλο αίτημα των αγροτών ή ναυτεργατών ή της κομμώτριας ή το δίκιο του εργάτη. Εκείνο το οποίο ενδιαφέρει τους ιεραποστόλους του ΚΚΕ είναι η αναταραχή η αναμπουμπούλα, ο ευτελισμός της όποιας αρχής, η ανατροπή του αστικού κράτους. Και παλεύει όσο μπορεί, ώστε να μεγαλώνει η εξαθλίωση ώστε ή αναταραχή να γίνεται καθημερινό φαινόμενο. Έτσι ότι ουσιαστικά καθιστά πτωχότερο τον Έλληνα και τον εξαθλιώνει είναι το κυριότερο μέλημα του ΚΚΕ και των αγίων τους με την πάναγνη Οσία Αλεξία..

Σαμαράς: «Εκφράσαμε από την αρχή την αντίθεσή μας με τον αποκλεισμό των δρόμων, που προκαλεί τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών και στην τοπική και διεθνή διακίνηση αγαθών, αλλά πρέπει, όμως, να κατανοήσουμε ως κοινωνία, γιατί αναγκάζονται οι αγρότες να καταφεύγουν σε τέτοιες μεθόδους κινητοποίησης και αγώνα». (Καθημερινή)

Σχόλιο: Αφελής λαϊκίστικος συνδυασμός ανάξιος της παρατάξεως που θέλει να εκπροσώπηση. ..Ναι μεν Αλλά δε .. Και την πίτα αφάγωτη και το σκύλο χορτάτο.

Τι δηλαδή σημαίνει Δηλαδή κε Σαμαρά αν καταλάβαμε καλώς «αναγκάζονται οι αγρότες να καταφεύγουν σε τέτοιες κινητοποιήσεις»...«είμεθα αντίθετοι αλλά εξαναγκάσθηκαν οι αγρότες να κλείσουν τους δρόμους..»!! Τι μπαρούφες ασύνδετες είναι αυτές… Δεν είναι παράνομοι οι αποκλεισμοί δρόμων συνόρων; Πού είναι το σθένος και η ανδρεία του πολιτικού ηγέτη να αρνηθεί καν τον διάλογο υπό την απειλή του εκβιασμού των κλειστών δρόμων και να απαιτήσει από τους παραπλανημένους κακομαθημένους αγρότες να ανοίξουν τους δρόμους διότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τους κλείνουν για οιονδήποτε λόγο....

Αυτές οι δηλώσεις κε Σαμαρά είναι λαϊκισμός που δεν χαρακτηρίζει τον ηγέτη αλλά τον κόλακα και τον δειλό που κρύβει τις σκέψεις του και την αλήθεια..

Καρτζαφέρης: «Το συνεταιριστικό κίνημα έχει καταντήσει πηγή διαφθοράς καθώς είναι ζήτημα αν λειτουργούν σωστά 10-15 συνεταιρισμοί σε όλη την Ελλάδα. Πιστεύω στις ικανότητες της κας υπουργού, που είναι ίσως η μόνη υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μέχρι στιγμής που γνωρίζει τις διαδικασίες... οι κλειστοί δρόμοι κλείνουν τα σπίτια άλλων όμως τίποτα απ' όσα είπε ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να πείσει, έστω και ένα τρακτέρ να φύγει απ' τα μπλόκα». (Καθημερινή)

Σχόλιο: Μισή αλήθεια κε Καρατζαφέρη. Το ερώτημα είναι σαφές και έπρεπε να τοποθετηθείτε πλήρως .Όχι μόνο στο εύκολο μέρος, που ορθώς το θέσατε.. Όμως μπορεί να γίνει διάλογος στον δρόμο υπό την εκβιαστική απειλή της «κυβερνήσεως»των αγροτών «ή τόσα και στο χέρι ή οι δρόμοι κλειστοί»;
Γιατί δεν καλέσατε ευθέως κι εσείς τους αγρότες να ανοίξουν τους δρόμους;

Οι εσαεί ανήλικοι της ζωής Τσίπρας και σία: Έλλειμμα δημοκρατικής συνδικαλιστικής εκπροσώπησης των αγροτών, διαπίστωσε και ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εγκαλώντας την κυβέρνηση πως «επιλέγει να κάνει διάλογο με την γραφειοκρατία, τους συνυπεύθυνους για το πρόβλημα - και όχι με τους αγρότες».(Καθημερινή)

Σχόλιο: Από την πόλι έρχομαι και στην κορφή κανέλα. Καλημέρα Αλέξη... κουκιά σπέρνω.

Δήλωση Μητσοτάκη η οποία ανεφέρθη ως «ρεπορτάζ» μια και μοναδική φορά το βράδυ από τον δημοσιογράφο που πάρεστη στη δεξίωση στο Προεδρικό μέγαρο προς τιμήν των διπλωματών και εν συνεχεία ετάφη γιατί ήταν ενοχλητική όπως είναι αλήθεια...

« .. Η σημερινή κατάστασις είναι η χειρότερη που διέρχεται η χώρα μετά τον εμφύλιο (σημείωση δική μου, συμμοριτοπόλεμο) ...Ο πολίτικος κόσμος είναι αδύναμος (σημείωση δική μου, δειλός και ανίκανος) ...Το ΚΚΕ προτρεπει στην ανυπακοή των Νόμων.. Φοβούμαι μεγάλη κοινωνική αναταραχή..»

Γιατί άραγε κολακεύουμε τους πάντες έως ότου γίνουν όλοι κακομαθημένοι αχάριστοι αχόρταγοι οκνοί

Σχολιασμός: Ιάσων TIFEYS

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails