Καλώς ήρθατε

Τί είχε πεί η κυρία Μπενάκη...;

Τα είχε πει η κυρία Μπενάκη στον κ. Παπούλια, αλλά τότε αυτά που είπε δεν πήραν μεγάλες διαστάσεις και δεν σχολιάστηκαν σχεδόν από κανέναν.

Σε ποιο κράτος θα ακούγονταν τέτοια πράγματα από πολιτικό και μάλιστα βουλευτή και δεν θα υπήρχαν αντιδράσεις; Μόνο στην Ελλάδα που όλοι ,πλην ομολογουμένως ελαχίστων από την πλευρά του ΛΑ.Ο.Σ, αποσιώπησαν το θέμα και το περιεχόμενο της ομιλίας της κυρίας Μπενάκη.

Αυτό το βίντεο είναι... μια απόδειξη ότι οι κυβερνώντες γνώριζαν και γνωρίζουν πολύ καλά τις εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα πριν καν αυτές εκδηλωθούν. Φυσικά το χρονικό όριο το οποίο οποίο ανέφερε η κυρία Μπενάκη δεν έχει παρέλθει ακόμα, κάτι που σημαίνει ότι ίσως δεν τα έχουμε δει όλα ακόμα. Μήπως υπάρχουν και πολύ χειρότερα για το έθνος μας που έχουν συμφωνήσει οι κρατούντες και ακόμα δεν τα έχουμε δει ή δεν τα έχουμε καταλάβει;
Ξυπνήστε Έλληνες επιτέλους.
Δεν είναι δυνατόν να λένε ότι θα περιοριστούν τα σύνορα μας και ένα κομμάτι της εθνικής μας κυριαρχίας και εμείς να τους ξαναψηφίζουμε.



ellinikiafipnisis


Σχόλιο apneagr: Τι να πεις τώρα αυτά ακούμε και τρελαινόμαστε...

3 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Maria Seferou είπε...

Ο πολιτικός κόσμος της προδοσίας τόχει τούμπανο, κι εμείς κρυφό καμάρι!

Και δεν διέρρηξε ο υπερπατριώτης Κάρολος Παπούλιας τα ιμάτιά του όταν άκουσε την προδότρια Μπενάκη να εκφωνεί τέτοια λόγια...
Και δεν την καθαίρεσε πάραυτα η ΝΔ από Πρόεδρο της Βουλής...

Και δεν κατέβασε το ΠΑΣΟΚ το Πανελλήνιο στους δρόμους και της πλατείες όλης της Ελλάδας για να διαμαρτυρηθούν...

Και δεν το σχολίασαν οι ξεπουλημένοι μεγαλοδημοσιογράφοι σαν το Μάκη, το Νίκο και τον άλλο Νίκο...

Και δεν ξεσήκωσε τους "Ευσεβείς" Ορθόδοξους Χριστιανούς ο μακαριστός "εθνάρχης" Χριστόδουλος να τους βγάλει στους δρόμους όπως έκανε για τις ταυτότητες...

Και δεν ξεσηκώθηκαν οι ξεπουλημένοι ακαδημαϊκοί και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι...

Και δεν διοργάνωσαν συναυλίες διαμαρτυρίας οι υπερπατριώτες τραγουδιστές, σαν τον Νταλάρα, για ν' αφυπνιστεί ο κόσμος...

Και δεν άρπαξαν την είδηση οι εφημερίδες του κατεστημένου που είναι πρόθυμες να δημοσιεύσουν πάραυτα τις κατάπτυστες προκηρύξεις των ψευτοεπαναστατών δολοφόνων...

Όλο το σάπιο κατεστημένο μια γροθιά εναντίον των κυριαρχικών δικαιωμάτων του έθνους μας...

Μας πάνε ως πρόβατα επί σφαγήν οι προδότες...

Εδώ και τώρα τι έχει να πει ο αυριανός πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για το θέμα; Εδώ και τώρα να βγάλει κι αυτός τη μάσκα της υποκρισίας και ν' απαντήσει: γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν είχε καταγγείλει τότε την Πρόεδρο της Βουλής; Γιατί δεν το κάνει έστω τώρα;

Στα κόμματα της Αριστεράς δεν κάνω τέτοιες ερωτήσεις διότι υποψιάζομαι ότι αυτοί ενδόμυχα θα χαίρονται...

Ανώνυμος είπε...

Τι έχει να πεί άραγε το σάπιο Κατεστημένο της Ελλάδος; Τι έχουν να πουν αυτοί που κρατούν το Έθνος υπό κατοχή; Τι να πουν αυτοί που δεν αφήνουν τίποτα να ανθήσει σ’ αυτόν τον έρημο τόπο; Τι να πουν αυτοί που ευθύνονται για την διάλυση του κράτους, για την άνοδο των ουτιδανών; Τι να πουν οι πράκτορες, οι δοσίλογοι, οι χρυσοκάνθαροι, τα κομματόσκυλα, τα αποβράσματα της κοινωνίας; Τι να πουν οι υπηρέτες των νταβατζίδων; Τι να πουν οι προστάτες των κουκουλοφόρων, των εκχυδαϊστών της νεολαίας μας και πάσης διαφθοράς; Τι να πουν αυτοί που πνίγουν τη χώρα στον ζόφο που ξεχειλίζει από το άνοιγμα του οχετού του διεφθαρμένου πολιτικού τους συστήματος;
Η χώρα μας κυβερνάται από σπείρες κλεπτών, απατεώνων και γκάνγκστερ που παριστάνουν τους πολιτικούς. Η διαφορά τους από τους μαφιόζους έγκειται στο ότι αυτοί χαίρουν άπλετης δημοσιότητος και ατιμωρησίας, με τον περιβόητο νόμο περί ασυλίας, ενώ οι άλλοι δρουν στο σκοτάδι και τιμωρούνται εάν και όταν αποκαλυφθούν. Η σπείρα των ανίκανων, βρώμικων, ανήθικων, φιλόπλουτων, διεφθαρμένων και επαγγελματιών πολιτικών- οι πλείστοι των οποίων είναι ανεπάγγελτοι και γόνοι πολιτικών οικογενειών- νομοθετώντας εξυπηρετούν μόνο και μόνο τα συμφέροντά τους και τα συμφέροντα των χορηγών τους και της κάθε λέσχης "Μπίλντερμπεργκ" ή κάθε ΣΤΟΑΣ στην οποία απολογούνται και των οποίων τα σχέδια υπηρετούν αφού ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Αγαπητοί, σας γνωρίζω ότι, τόσο τα λεχθέντα υπό της Πυθίας προέδρου της τότε Βουλής κυρίας Ψαρούδα-Μπενάκη όσο και η μη αντίδραση αφ’ ενός υπό του κυρίου Παπούλια, μετέπειτα Προέδρου της «Δημοκρατίας», αφ’ ετέρου υπό των 300
βο[υ]λευτών, συνιστά το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, αλλά πού εισαγγελείς!!!
Τι να αντιτάξουν όμως οι «εθνοπατέρες» όταν έχουν ψηφίσει οι ίδιοι το άρθρο 28 παράγραφος 2 του ισχύοντος Συντάγματος, το οποίο και σας το παραθέτω, που αποτελεί το μεγάλο έγκλημα κατά του Έθνους και όχι μόνο ΟΥΔΕΙΣ ΥΨΩΣΕ ΦΩΝΗ, από οποιαδήποτε πολιτική γιάφκα αλλά και σφυρίζουν αδιάφορα για το συντελεσθέν κακούργημά τους. Μήπως του Γουδή κάποτε πρέπει να ξαναλειτουργήσει; Λέω, μήπως!!!!!
ΑΡΘΡΟ 28:
2. "Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών."
Ας έχουμε κατά νού τα λόγια του Μεγάλου μας ήρωα της Εθνεγερσίας, του Γέρου του Μωριά: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.»
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Οδυσσέας Τηλιγάδας
elas@acsmi.gr

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΘΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:
Η προηγούμενη παρακαλώ να μην ληφθεί υπ' όψιν.

Τι έχει να πει άραγε το σάπιο Κατεστημένο της Ελλάδος; Τι έχουν να πουν αυτοί που κρατούν το Έθνος υπό κατοχή; Τι να πουν αυτοί που δεν αφήνουν τίποτα να ανθήσει σ’ αυτόν τον έρημο τόπο; Τι να πουν αυτοί που ευθύνονται για την διάλυση του κράτους, για την άνοδο των ουτιδανών; Τι να πουν οι πράκτορες, οι δοσίλογοι, οι χρυσοκάνθαροι, τα κομματόσκυλα, τα αποβράσματα της κοινωνίας; Τι να πουν οι υπηρέτες των νταβατζίδων; Τι να πουν οι προστάτες των κουκουλοφόρων, των εκχυδαϊστών της νεολαίας μας και πάσης διαφθοράς; Τι να πουν αυτοί που πνίγουν τη χώρα στον ζόφο που ξεχειλίζει από το άνοιγμα του οχετού του διεφθαρμένου πολιτικού τους συστήματος;
Η χώρα μας... κυβερνάται από σπείρες κλεπτών, απατεώνων και γκάνγκστερ που παριστάνουν τους πολιτικούς. Η διαφορά τους από τους μαφιόζους έγκειται στο ότι αυτοί χαίρουν άπλετης δημοσιότητος και ατιμωρησίας, με τον περιβόητο νόμο περί ασυλίας, ενώ οι άλλοι δρουν στο σκοτάδι και τιμωρούνται εάν και όταν αποκαλυφθούν. Η σπείρα των ανίκανων, βρώμικων, ανήθικων, φιλόπλουτων, διεφθαρμένων και επαγγελματιών πολιτικών- οι πλείστοι των οποίων είναι ανεπάγγελτοι και γόνοι πολιτικών οικογενειών- νομοθετώντας εξυπηρετούν μόνο και μόνο τα συμφέροντά τους και τα συμφέροντα των χορηγών τους και της κάθε λέσχης "Μπίλντερμπεργκ" ή κάθε ΣΤΟΑΣ στην οποία απολογούνται και των οποίων τα σχέδια υπηρετούν αφού ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Αγαπητοί, σας γνωρίζω ότι, τόσο τα λεχθέντα υπό της Πυθίας προέδρου της τότε Βουλής κυρίας Ψαρούδα-Μπενάκη όσο και η μη αντίδραση αφ’ ενός υπό του κυρίου Παπούλια, μετέπειτα Προέδρου της «Δημοκρατίας», αφ’ ετέρου υπό των 300 βο[υ]λευτών, συνιστά το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, αλλά πού εισαγγελείς!!!
Τι να αντιτάξουν όμως οι «εθνοπατέρες» όταν έχουν ψηφίσει οι ίδιοι το άρθρο 28 παράγραφοι 2 και 3 του ισχύοντος Συντάγματος, το οποίο και σας το παραθέτω, που αποτελεί το μεγάλο έγκλημα κατά του Έθνους και όχι μόνο ΟΥΔΕΙΣ ΥΨΩΣΕ ΦΩΝΗ, από οποιαδήποτε πολιτική γιάφκα αλλά και σφυρίζουν αδιάφορα για το συντελεσθέν κακούργημά τους. Μήπως του Γουδή κάποτε πρέπει να ξαναλειτουργήσει; Λέω, μήπως!!!!!
ΑΡΘΡΟ 28:
2. "Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών."
3. "Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας."
Ειδικά η παράγραφος 3 είναι η παράγραφος που αποτελεί το ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ γιατί έτσι παραδίδεται το ΕΘΝΟΣ προδομένο από τους φύλακες.
Ας έχουμε κατά νου τα λόγια του Μεγάλου μας ήρωα της Εθνεγερσίας, του Γέρου του Μοριά: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.»
Ευχαριστώ γιά την φιλοξενία
Οδυσσέας Τηλιγάδας
elas@acsmi.gr

Related Posts with Thumbnails