Καλώς ήρθατε

Τα λαμόγια με τα χρυσά βρακιά...

Από όταν εφευρέθηκε ο όρος golden boy, ξεχνάμε τη λέξη που ζωγραφίζει καλύτερα αυτό που συμβαίνει στο τρέχον στάδιο του καπιταλισμού: Λαμόγια.
Η πλάκα είναι ότι τα golden boys, τα ανακάλυψαν κάτι άλλα golden boys, της δημοσιογραφίας κυρίως, που αναπολούν τις μέρες Σημίτη, όταν οι αφελείς wannabe golden boys έχαναν τα λεφτά τους στα χρηματιστήρια, αλλά με την πλήρη κάλυψη της κυβέρνησης.

Αυτοί, πολύ ευχαρίστως θα γίνονταν Ρουσόπουλοι στη θέση του Ρουσόπουλου. Το καλό είναι τέτοιες μέρες που η κρίση κάνει πάρτι στον ακάλυπτο της παγκόσμιας πολυκατοικίας, οι και καλά “ουδέτεροι” κάνουν ό,τι μπορούν να στηρίξουν την εξουσία, τη σημερινή, τη χθεσινή και την επόμενη, γιατί ξέρουν ότι μόνο ως κατοικίδιά της μπορούν να επιβιώσουν.

Γι αυτό λοιπόν, από... την εξέδρα των επισήμων του πολιτικού γηπέδου, χέζουν επάνω στην άποψη του μέσου ανθρώπου εξομοιώνοντας τα πάντα με τα (άλλα) πάντα και επισείοντας κινδύνους που απειλούν μόνο και αποκλειστικά τον παχυλό τους μισθό, ο οποίος από σκανδαλώδης σε νορμάλ εποχές, τώρα που προέκυψε κραχ έχει μετατραπεί σε σκέτη τσόντα.

4 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ είπε...

ΦΙΛΙΚΟ apnea.gr ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΡΙΚΗ ΖΩΗ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ !!!

Θεοδοσία Κοντζόγλου είπε...

Επικροτώ όλα όσα υποστηρίζεις και προσυπογράφω.

Να είσαι πάντα καλά και με δύναμη.

kARTson είπε...

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους .........
Καλημέρα.

apneagr είπε...

Καλημέρα kARTson

Related Posts with Thumbnails