Καλώς ήρθατε

Ένα παιδί θα φάει γλάστρα


Τελικά ο πρωθυπουργός μας είναι παιδί.
Ένα παιδί εγκλωβισμένο σε σακάκι πρωθυπουργού.
Ένα αθώο παιδί.
Γι αυτό ξαναγύρισε στους παλιούς του φίλους.
Μπορεί κάποια στιγμή να παρασύρθηκε, να έφαγε με άλλους σοκοφρέτα, να έπαιξε μπάλα με κωλόπαιδα, αλλά επέστρεψε μετανιωμένο στην παλιά του γειτονιά, γεμάτο ελπίδα πως η ζεστή αγκαλιά των παλιόφιλων, θα είναι στο ON ακόμα.

Δεν ήταν στο ON, χεσμένο τον είχαν, αλλά αυτές οι καινούργιες θερμάστρες είναι γαμάτες και ζεστάθηκε ο χώρος αμέσως.
Και να τα παστέλια και να τα ξερολούκουμα.

Βέβαια οι φίλοι του δεν... ξέχασαν ότι τους πούλησε για μια τυρόπιτα. Υποχρεώθηκαν όμως, με τα δώρα που τους πήρε από το χαρτζιλίκι του.
Τους έφερε προ τετελεσμένου.
Σαν να έρχεται ξαφνικά επίσκεψη η γκόμενα που σου ΄φαγε τον άντρα και πριν προλάβεις να την πλακώσεις στις τηγανιές, σου ακουμπάει στο χέρι τα κλειδιά ενός Cayenne απ΄ έξω και λέει «δικό σου, πάρτο».
«Δε γαμιέται» σκέφτεσαι αμέσως και βάζεις το τηγάνι στη φωτιά να φτιάξεις πατάτες, αφού άμα πουλήσεις το Cayenne καθάρισες και χέστηκες για το μαλάκα.

Έτσι και οι φίλοι του πρωθυπουργού μας, χέστηκαν για το μαλάκα.
Πήραν τα δώρα, δυνάμωσαν και τη θερμάστρα - χαλάλι το έξοδο- κι άστον να νομίζει ότι θα τον ξαναβγάλουν Πρωθυπουργό. Παιδάκι είναι μωρέ, τι να του πεις;

Του είπε κανείς τίποτα που παραδέχτηκε πως δεν κατάλαβε τι έγινε στο Βατοπαίδι; Όρθιοι σηκώθηκαν και τον χειροκροτούσαν. Και πολύ σωστά έκαναν δηλαδή, γιατί αν το παιδί σου φτάσει 5 χρονών για να αρθρώσει λέξη και «άει γαμήσου» να σου πει, θα το χειροκροτήσεις.

Είναι παιδί, τι να κάνουμε; Με τα παιδιά πρέπει να έχεις υπομονή. Θα σου σπάσουνε το βάζο, θα χαλάσουν την τηλεόραση, θα ξεράσουν στο σαλόνι κι εσύ δε θα λυγίσεις.
Θα κάνεις υπομονή.
Θα περιμένεις να μεγαλώσει.
Αν δεν μεγαλώσει, όπως στην περίπτωση που εξετάζουμε σήμερα, αρχίζεις να ελπίζεις στους φίλους του.
Όλο και κάποιος θα του δώσει ναρκωτικά.
από tsaousa

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails